Sloep huren bij Jachthaven Kortenhoef

Wilt u een dag op het water genieten en daarom een boot of sloep huren in Loosdrecht? Dan bent u bij Jachthaven Kortenhoef aan het goede adres! Trek erop uit samen met uw familie, vrienden of collega’s in een luxe sloep en ervaar de natuur rond Loosdrecht en op de Loosdrechtse plassen.

Jachthaven Kortenhoef heeft zes verschillende sloepen ter beschikking om te verhuren. De boten variëren van grootte en zijn geschikt om mee te varen van 6 tot 35 personen. Wij hebben sloepen in verschillende stijlen, van een stoere en trendy ALU 20 sloep tot de luxe AW 22 sloep. Zo´n mooie elegante sloep is bijvoorbeeld ook de perfecte locatie voor een vergadering.

Elke sloep is voorzien van alle luxe om de Loosdrechtse-, Kortenhoefse- en Vechtplassen te verkennen. Denk hierbij aan veel zitcomfort, stabiliteit en veel binnenruimte.
Sloep huren Loosdrecht
Wilt u een sloep huren zonder vaarbewijs? Dat is mogelijk! Alle sloepen zijn te bevaren zonder vaarbewijs met uitzondering van Wijdemeren sloep. Dit is een sloep voor maximaal 35 personen. De minimale leeftijd voor het besturen van een sloep bedraagt wel 21 jaar.

Wilt u zelf ook genieten van de tocht over het water en daarbij ook heerlijk genieten? Dan is het ook mogelijk om een ervaren schipper in te huren. Deze schipper vaart u over de Loosdrechtse plassen en zal u de wijde omgeving laten zien.

Bij aanvang van de gehuurde sloep ontvangt u van ons alle instructies om veilig weg te varen. U krijgt van ons een handige map mee met alle informatie over het gebied Loosdrecht. In deze map is meer informatie te vinden over alle aangrenzende restaurants, bezienswaardigheden en de vaarregels die van toepassing zijn op de plassen.
Sloepverhuur Loosdrecht bij Jachthaven Kortenhoef
Wilt u een sloep huren in Loosdrecht? Een sloep kunt u bij ons online reserveren. Dat is wel zo handig en gaat erg snel. De sloepen zijn te huren voor elke dag in de week en op elk gewenst tijdstip. Zo kunt u op elk moment en op elke dag optimaal genieten van de Loosdrechtse plassen. De huurprijs van de sloep is inclusief de brandstof- en schoonmaakkosten. Naast het huren van een luxe sloep in Loosdrecht, bieden wij nog veel meer boten aan. Bij ons kunt u een sloep, motorboot, roeiboot of kano huren. Ook verkopen wij boten en bieden wij ligplaatsen aan.

Tot twee dagen van te voren kunt u uw sloep altijd kosteloos annuleren. Bent u niet zeker van het weersomstandigheden dan kunt u altijd contact met ons opnemen. In overleg met Jachthaven Kortenhoef, kunt u de reservering dan verplaatsen of annuleren. Voor meer informatie over een sloep of boot huren in Loosdrecht, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Bij Jachthaven Kortenhoef huurt u een sloep met veel voordelen:
Kosteloos annuleren
7 dagen p.w. bereikbaar
Comfortabel en luxe
Veel zitcomfort
Service van begin tot eind
Catering mogelijk
Uitgebreide uitleg en vaarroutes
Gratis parkeergelegenheid
Geen vaarbewijs nodig
Sloep Abonnementen
Wilt u regelmatig varen maar heeft u geen zin in alle rompslomp eromheen?

Dan is het nieuwe sloep abonnement iets voor u:
Geen aanschaf kosten
Geen stallings kosten
Geen onderhoud
Ideaal voor iedereen die regelmatig wil varen in de prachtige Gooi- en Vechtstreek.

U kunt samen met vrienden, familie, zakenrelaties of met collega’s meerdere malen per jaar gebruik maken van onze sloepen, en dat alles tegen een gereduceerd tarief! Wij bieden drie soorten abonnementen aan; voor elk wat wils!