Sloep huren bij Jachthaven Kortenhoef

Wil je een dag op het water genieten en daarom een boot of sloep huren in Loosdrecht? Dan ben je bij Jachthaven Kortenhoef aan het goede adres! Trek erop uit samen met familie, vrienden of collega’s in een luxe sloep en ervaar de natuur rond Loosdrecht en op de Loosdrechtse plassen.

Jachthaven Kortenhoef heeft zeven verschillende sloepen in de verhuur. De sloepen variëren van grootte en zijn geschikt om mee te varen tot 30 personen. Wij hebben sloepen in verschillende stijlen, van een stoere en trendy ALU 20 sloep tot de luxe AW 22 sloep.

Elke sloep is voorzien van alle luxe om de Loosdrechtse-, Kortenhoefseplassen en de prachtige rivier de Vecht te verkennen. Denk hierbij aan veel zitcomfort, stabiliteit en veel binnenruimte.
Sloep huren Loosdrecht
Wil je een sloep huren zonder vaarbewijs? Dat is mogelijk! Alle sloepen zijn te bevaren zonder vaarbewijs met uitzondering van Wijdemerensloep, deze sloep is voor maximaal 30 personen. De minimale leeftijd voor het besturen van een sloep bedraagt 21 jaar.

Ook wanneer je zelf niet wilt varen kan je een van onze schippers huren voor een zorgeloze dag! De schipper vaart jou en je gasten over de Loosdrechtse plassen en zal je de wijde omgeving laten zien.

Bij aanvang van de gehuurde sloep ontvang je van ons alle instructies om veilig weg te varen. Je krijgt van ons een handige map mee met alle informatie over het gebied Loosdrecht. In deze map is meer informatie te vinden over alle aangrenzende restaurants, bezienswaardigheden en de vaarregels die van toepassing zijn op de plassen.
Sloepverhuur Loosdrecht bij Jachthaven Kortenhoef
Wil je een sloep huren in Loosdrecht? Een sloep kun je bij ons online reserveren. De sloepen zijn te huren voor elke dag in de week van 9 tot 17 uur. Zo kun je 's ochtends en 's middags optimaal genieten van de Wijde Blik en de Loosdrechtse plassen. De huurprijs van de sloep is inclusief de brandstof- en schoonmaakkosten. Naast het huren van een luxe sloep in Loosdrecht, bieden wij nog veel meer boten aan. Bij ons kun je een sloep, motorboot, roeiboot of kano huren. Ook verkopen wij boten en bieden wij ligplaatsen aan.

Tot twee dagen van te voren kun je de sloep altijd kosteloos annuleren, dit kan alleen per mail worden gedaan. Ben je niet zeker van de weersomstandigheden dan kun je contact met ons opnemen. In overleg met Jachthaven Kortenhoef, kun je de reservering dan verplaatsen of annuleren. Mocht je de gehuurde boot niet komen ophalen zonder contact met ons op te nemen, zijn de kosten voor eigen rekening. Voor meer informatie over een sloep of boot huren in Loosdrecht, kun je contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar!

Bij Jachthaven Kortenhoef huur je een sloep met veel voordelen:
Tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren
7 dagen per week geopend en bereikbaar
Comfortabel en luxe
Veel zitcomfort
Catering aan boord mogelijk
Uitgebreide uitleg en vaarroutes
Gratis parkeren langs de N201
Geen vaarbewijs nodig (m.u.v. de Wijdemerensloep)
Sanitaire voorzieningen op het terrein van Jachthaven Kortenhoef
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan
Sloepabonnementen
Wil je regelmatig varen maar heb je geen zin in alle rompslomp eromheen?

Dan is het sloepabonnement iets voor jou:
Geen aanschaf kosten
Geen stallings kosten
Geen onderhoud
Ideaal voor iedereen die regelmatig wil varen in de prachtige Gooi- en Vechtstreek.

Je kunt samen met vrienden, familie, zakenrelaties of met collega’s meerdere malen per jaar gebruik maken van onze sloepen, en dat alles tegen een gereduceerd tarief! Wij bieden drie soorten abonnementen aan; voor elk wat wils!