De omgeving

Jachthaven Kortenhoef is centraal gelegen in de gemeente Wijdemeren en behoort tot een van de mooiste gebieden van ons land.

Het waterrijke gebied biedt de ideale mogelijkheid voor recreatie. Het vis- en zwemwater is er schoon en men vindt er uitzonderlijke flora en fauna. In en rondom de natuurgebieden kan men genieten van bijzondere plantengroei en een uniek vogelbestand. Langs de dijken rondom de plassen en de Vecht vindt men authentieke boerderijen, forten, kastelen en prachtige monumentale gebouwen.
Naast de vele recreatie mogelijkheden die wij bieden zijn er ook tal van gezellige restaurants en hotels te vinden waardoor u ook meerdere dagen in de omgeving kunt verblijven. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Jachthaven Kortenhoef is de ideale locatie om te recreëren in dit prachtige gebied. Natuurliefhebbers kunnen volop wandelen, fietsen en kanoën. Vissers kunnen hun hengel uitwerpen op de daarvoor bestemde vislocaties of uiteraard een boot huren om de plassen op te gaan. Komt u voor uw ontspanning of wilt u iets actiefs doen dan kunt u ook een van onze Solexen, partysloepen, kano’s, motorboten, roeiboten of sloepen huren.