Kano's

Ook voor de echte natuurliefhebber biedt Jachthaven Kortenhoef een ultieme ervaring. Zo kun je een 1, 2 of 3 persoons kano huren en het prachtige natuurgebied in, daar zul je een kanotocht maken door de wilde natuur. De routekaart die je meekrijgt, bied je de keuze uit meerdere routes van maar liefst 5 km tot 10 km.

Gedurende de route kom je diverse rustplaatsen tegen waar je de kano aan kunt meren om even uit te rusten.
Wij kunnen met onze kano’s een dagprogramma maken voor ruim 120 personen, bijvoorbeeld in combinatie met een barbecue en andere activiteiten. Ideaal dus om een gezellig schooluitje te organiseren met de klas of met de hele school. Verder kunnen ook bedrijven bij ons terecht voor een echte dosis aan teambuilding en sportiviteit.

Huisdieren zijn bij ons helaas niet toegestaan.

De Loosdrechtse plassen

De Loosdrechtse plassen zijn als achtertuin van Amsterdam en Utrecht uitermate geschikt om de prachtige natuur en het typisch Hollandse landschap te bewonderen. Huur bij ons een kano en ontdek de mooie natuur aan de Vecht. Maak een stop bij de lokale horeca om even uit te rusten en te genieten van een koud drankje en de gezellige sfeer. Daarnaast kun je bij ons ook een boot huren, sloep huren of een sup huren. Al met al bieden Loosdrecht en de Loosdrechtse plassen alle ingrediënten voor een heerlijke dag.