Een boot huren op de Loosdrechtse plassen

Wil je een boot huren in Loosdrecht om er een lekker dagje op uit te gaan? Bij Jachthaven Kortenhoef staan wij voor je klaar om je een heerlijke dag op het water te bezorgen. Onze jachthaven is zeer centraal gelegen en daarom ben je bij ons binnen een zucht op de Vecht, de Kortenhoefse- en Loosdrechtse Plassen. De prachtige locatie, de goed onderhouden boten en de gezellige sfeer zorgen ervoor dat het een heerlijke dag wordt op het water!

Wij bieden alles aan wat nodig is om er een onbezorgde dag van te maken. Zo is er een mogelijkheid voor catering bij een boot huren in Loosdrecht, liggen er prachtige vaarroutes klaar en krijg je zwemvesten mee. Er zijn ook droogcontainers aanwezig, zodat belangrijke spullen veilig en droog opgeborgen kunnen worden. Voordat je vertrekt krijg je van persoonlijke instructies en wij kunnen je alle informatie geven die je nodig hebt.
Tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren
Geen vaarbewijs verreist
Comfortabel
7 dagen per week geopend en bereikbaar
Catering mogelijk
Uitgebreide uitleg en map met vaarroutes
Gratis parkeergelegenheid langs de N201
Huisdieren helaas niet toegestaan

Bootverhuur Loosdrecht bij Jachthaven Kortenhoef

Een boot kun je bij ons online reserveren. De boten zijn te huren voor elke dag in de week van 9:00 tot 17:00 uur. Zo kun je 's ochtends, 's middags of de gehele dag optimaal genieten van de Wijde Blik en de Loosdrechtse Plassen. De huurprijs van de boot is inclusief de brandstof- en schoonmaakkosten. Naast het huren van een luxe boot in Loosdrecht verkopen wij ook boten en bieden wij ligplaatsen aan.