Een boot huren op de Loosdrechtse plassen
Wilt u een boot of sloep huren in Loosdrecht om een lekker dagje erop uit te gaan? Bij Boot- en Solexverhuur Jachthaven Kortenhoef staan wij klaar om u een heerlijke dag op het water te bezorgen. Dit kan met één van onze sloepen, motorboten, roeiboten, waterfietsen of kano’s. Onze ligplaats is zeer centraal gelegen en daarom bent u bij ons binnen een zucht op de Vecht, de Kortenhoefse- en Loosdrechtse Plassen. De prachtige locatie, de goed onderhouden boten en de gezellige sfeer zorgen ervoor dat het een dag gaat worden om niet snel te vergeten.
Een onbezorgde dag op het water
Bij een bootje huren in Loosdrecht bieden we alles wat nodig is aan om er een onbezorgde dag van te maken. Zo is er een mogelijkheid voor catering bij een boot huren in Loosdrecht, liggen er prachtige vaarroutes klaar en krijgt u zwemvesten mee. Er zijn ook droogcontainers aanwezig, zodat de natte kleren en handdoeken kunnen drogen. Voordat u vertrekt krijgt u van ons persoonlijke instructies en wij kunnen u alle informatie geven die u nodig heeft.

Wij hebben verschillende soorten boten waardoor u kunt kiezen tussen een sloep, motorboot, roeiboot en kano. Met uitzondering van onze Wijdemeren sloep is het mogelijk om zonder vaarbewijs al onze boten te varen. Minimale leeftijd voor het besturen van een sloep bedraagt wel 21 jaar. Toch liever een kapitein achter het stuur, zodat u zelf ook onderuit kunt zakken? Het is bij ons mogelijk om een schipper in te huren. Deze ervaren schipper kunt u en uw groep de prachtige omgeving rond Loosdrecht laten zien.
Boot huren in Loosdrecht met een groep
Voor evenementen, bedrijfsuitjes, vergaderingen, feesten en partijen bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze grootste boot kunnen maximaal 35 personen. Een boot huren in Loosdrecht is daarom mogelijk met een grote groep. Op deze luxe sloep kunt u genieten van de mooie plassen rond Loosdrecht. Om deze dag compleet te maken, kunt u een catering bijboeken. Zodat u tijdens het uitje, feestje of vergadering kunt genieten van lekker eten en drinken. Een boot huren in Loosdrecht is het perfecte dagje uit!
Bootverhuur Loosdrecht bij Jachthaven Kortenhoef
Samen met u kunnen wij er voor zorgen dat u en uw gezelschap een onvergetelijke dag zullen beleven in de prachtige Gooi & Vechtstreek. Een boot online reserveren is mogelijk op onze website. Wij zullen daarna contact met u opnemen en u van de nodige informatie voorzien. Wilt u voordat u gaat online reserveren meer informatie? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen door ons te bellen of te mailen.