Een boot huren op de Loosdrechtse plassen
Wil je een boot of sloep huren in Loosdrecht om een lekker dagje erop uit te gaan? Bij Boot- en Solexverhuur Jachthaven Kortenhoef staan wij klaar om je een heerlijke dag op het water te bezorgen. Dit kan met één van onze sloepen, motorboten, roeiboten, waterfietsen of kano’s. Onze jachthaven is zeer centraal gelegen en daarom ben je bij ons binnen een zucht op de Vecht, de Kortenhoefse- en Loosdrechtse Plassen. De prachtige locatie, de goed onderhouden boten en de gezellige sfeer zorgen ervoor dat het een dag gaat worden om niet snel te vergeten.
Een onbezorgde dag op het water
Wij bieden alles wat nodig is aan om er een onbezorgde dag van te maken. Zo is er een mogelijkheid voor catering bij een boot huren in Loosdrecht, liggen er prachtige vaarroutes klaar en krijg je zwemvesten mee. Er zijn ook droogcontainers aanwezig, zodat belangrijke spullen veilig en droog opgeborgen kunnen worden. Voordat je vertrekt krijg je van persoonlijke instructies en wij kunnen je alle informatie geven die je nodig hebt.

Wij hebben verschillende soorten boten waardoor je kunt kiezen tussen een sloep, motorboot, roeiboot en kano. Met uitzondering van onze Wijdemeren sloep is het mogelijk om zonder vaarbewijs al onze boten te varen. Minimale leeftijd voor het besturen van een sloep bedraagt wel 21 jaar. Toch liever een kapitein achter het stuur, zodat je zelf ook onderuit kunt zakken? Het is bij ons mogelijk om een schipper in te huren. Deze ervaren schipper kan jou en je gasten de prachtige omgeving rond Loosdrecht laten zien.
Boot huren in Loosdrecht met een groep
Voor evenementen, bedrijfsuitjes, vergaderingen, feesten en partijen ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze grootste boot kunnen maximaal 35 personen. Een boot huren in Loosdrecht is daarom mogelijk met een grote groep. Op deze luxe sloep kun je genieten van de mooie plassen rond Loosdrecht. Om deze dag compleet te maken, kun je catering bijboeken, zodat je tijdens het uitje, feestje of vergadering kunt genieten van lekker eten en drinken. Een boot huren in Loosdrecht is het perfecte dagje uit!
Bootverhuur Loosdrecht bij Jachthaven Kortenhoef
Samen met jou kunnen wij er voor zorgen dat jij en je gasten een onvergetelijke dag zullen beleven in de prachtige Gooi & Vechtstreek. Een boot online reserveren is mogelijk op onze website. Wij zullen daarna contact met je opnemen en je van de nodige informatie voorzien. Wil je voordat je gaat reserveren meer informatie? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen door ons te bellen of te mailen.