Allure 30

Type
Sloep
Aantal personen
Maximaal 18 personen
Vaarbewijs
Vaarervaring vereist
Buiskap
Nee
Extra's
Boegschroef, zwemtrap en kussenset
Ma. t/m Vr.
Za. -Zo. en Feestdagen
Dag
€440,00
€495,00
Ochtend
€320,00
-
Middag
€375,00
-
Varen met een luxe 18 persoons sloep waarmee je een unieke dag kunt beleven met collega’s, zakenrelaties, familie en/of vrienden?

Huur dan nu onze Allure 30 Sloep! De sloep is voorzien van een tafel en een luxe kussenset, waardoor je uren achtereen comfortabel kunt zitten. De Allure 30 heeft een boegschroef, wat zorgt voor een eenvoudige bediening. Een vaarbewijs is niet nodig maar ervaring is wel vereist.

De Allure 30 is ideaal voor een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, familiedag of andere groepsuitjes. Om de dag zo compleet mogelijk te maken zijn er verschillende opties voor catering aan boord: denk aan luxe borrelplateaus, een verzorgde lunch en uiteraard kunnen er ook dranken aan boord gezet worden om er een onbezorgde dag van te maken. Natuurlijk kun je ook eigen hapjes, drankjes en toebehoren mee aan boord nemen.

Wij verzorgen ook andere activiteiten in combinatie met het varen, denk hierbij aan een bezoek brengen aan een authentieke kaasboerderij of afsluiten met een compleet verzorgde OFYR barbecue experience op het evenemententerrein van Jachthaven Kortenhoef. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

De minimum leeftijd voor het besturen van een sloep is 21 jaar.
Tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren
7 dagen per week open en bereikbaar
Comfortabel en luxe
Veel zitcomfort
Service van begin tot eind
Catering aan boord mogelijk
Uitgebreide uitleg en map met vaarroutes
Gratis parkeergelegenheid langs de N201
Sanitaire voorzieningen op het terrein van Jachthaven Kortenhoef