WERKEN BIJ JACHTHAVEN KORTENHOEF

Zoek je een uitdagende functie binnen toerisme & recreatie? Vind je het leuk mensen een mooie beleving mee te geven? Is het belangrijk voor je om je persoonlijk te ontwikkelen?

Wie zijn wij?
Wij zijn een gezond en groeiend bedrijf dat gericht is op de recreatieve en toeristische sector. Jachthaven Kortenhoef bestaat uit twee jachthavens en een grote verhuurafdeling met sloepen, motorboten, en kano's. Daarnaast worden er jaarlijks ca. 40 bedrijfsevenementen, zakelijke bijeenkomsten en familiedagen georganiseerd.

In december 2020 heeft Haven Lake Village haar deuren geopend. Vier ecologische en luxe watervilla's, gesitueerd in de jachthaven.


In samenwerking met het naastgelegen restaurant Docks willen wij de komende jaren investeren om onze locatie uit te laten groeien tot de beste leisure locatie van midden Nederland.

Het beste is dat waar wij elke dag naar streven. Wij zoeken enthousiaste collega’s die ook zo gemotiveerd zijn om ditzelfde te doen.

Voel jij je aangesproken en lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken?

Kijk dan hieronder welke functies of stageplekken er momenteel beschikbaar zijn en laat van je horen! Een open sollicitatie mag natuurlijk ook, mail ons dan via info@jachthavenkortenhoef.nl.