WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
BOB – OPEN SLOEP 10M
Onze sloep “Durk” ligt al 12 jaar bij Jachthaven Kortenhoef (vh Bouwman). Wij zijn daar terecht gekomen vanwege de overdekte ligplaatsen in het water (zeldzaam in het plassengebied). Er wordt goed onderhouden en voortdurend vernieuwd (steigers, voorzieningen). Onderhoud van en reparaties aan de boot worden professioneel uitgevoerd. Er is voldoende parkeerruimte achter de slagboom. De locatie aan de Wijde Blik is voor ons echt een pluspunt: veel recreatieplaatsen, goed vissen, schoon zwemwater en toch rustig. De Vecht bevindt zich op 10 min. varen, en Loosdrecht is “om de hoek”. Je bent voor het team van Jachthaven Kortenhoef een persoonlijke klant, geen nummer.
DHR. VERSTEEG – BRANDSMA VLET 11M
Wij liggen nu bijna 10 jaar in jullie haven, destijds met een Cresent sloep en nu sinds 2008 met een Brandsma vlet. Wij hebben destijds jullie haven gekozen voor zijn ligging en uitstraling. De ligging t.o.v. van onze woonplaats Bilthoven is ideaal, binnen 30 minuten zijn wij op de boot en varen wij! Wij genieten iedere keer weer van de zorg die besteedt wordt aan de haven, het onderhoud, de investeringen die gedaan worden en daardoor de uitstraling die de haven heeft. Wij kunnen altijd onze auto veilig kwijt op het terrein en het personeel is uiterst vriendelijk. Kortom een aanbeveling voor een ieder.
FAM. VOS – ALLURE 21
Wij hebben 6 jaar geleden een mooie sloep bij jullie gekocht. Dat ging op een heel fijne manier. We kregen een mooie ligplaats, in een prachtige schone haven met parkeerplaats. Het is elke keer als we er zijn vakantie door de mooie omgeving en de prachtige heldere Wijde Blik. Ik kon door een Tia niet goed meer op een smalle steiger lopen, julie zorgden weer voor een mooie ligplaats. We zijn daarvoor nog steeds heel dankbaar. We hebben in 2014 bijna 40 keer met heel veel plezier gevaren. We wensen de haven een goede toekomst.

DHR. KEIZER – HOUTEN SLOEP 5M
Hoe lang ik bij jullie lig weet ik al niet meer, maar door de jaren heen is de rode draad: niet zeuren, altijd behulpzaam, in principe kan alles en bovenal prettig.
FAM. JUSSEN – INTERBOAT 19
Absoluut mooiste en gezelligste haven van Noord-Holland.
Perfect onderhouden door het fantastische, vriendelijke, altijd met een glimlach en kei hardwerkende team van Jachthaven Kortenhoef. Met het restaurant als absolute meerwaarde.
MEVR. GOOSSENS – SWISSCRAFT SPEEDKRUISER
Wij zijn erg blij met onze ligplaats in Kortenhoef. Rustig, prima faciliteiten, overdekt. We zijn zo in Amsterdam of maken een rondje Loosdrechtse Plassen. De sanitaire voorzieningen zijn netjes en verzorgd.