DE LIGPLAATSEN IN LOOSDRECHT

Ben je op zoek naar een ligplaats voor jouw boot in de buurt van de Loosdrechtse plassen en de Vecht? Wij beschikken over diverse ligplaatsen in de omgeving Loosdrecht die uiteenlopen van 3 m tot 13 m.

De ligplaatsen bevinden zich in een prachtige en rustige omgeving en zijn uitsluitend op jaarbasis te huur. Alle ligplaatsen zijn ruim en voorzien van stevige hoofd- en zijsteigers met stroomaansluiting.
Naast de ligplaatsen buiten, hebben wij ook diverse overdekte ligplaatsen tot onze beschikking die vooral voor onderhoudsgevoelige schepen met veel hout een uitstekende bescherming bieden tegen weersinvloeden als regen, wind en schadelijk UV-licht. Alle overdekte ligplaatsen zijn ook voorzien van een eigen stroompunt.

EXTRA SERVICE

Standaard heb je toegang tot het parkeerterrein waarbij je de auto netjes op het terrein kunt parkeren. Als extra service biedt Jachthaven Kortenhoef gratis een Harbour Card aan waarmee je vele voordelen hebt bij ons en onze partners. Ook bestaat er de mogelijkheid tot het volledig uit handen nemen van het klaar leggen van de boot, het afdekken en zelfs het aftanken kunnen wij voor je verzorgen.

Gedurende de wintermaanden ben je ook save bij ons, daar wij alle faciliteiten in eigen beheer hebben.

Wij bieden namelijk de mogelijkheid om de boot gedurende de wintermaanden op de kant, in de verwarmde loods of in een van de overdekte ligplaatsen te stallen en bieden daarbij diverse service en diensten aan. Poets- en onderhoudswerkzaamheden, kap- en kussenreiniging en motorisch onderhoud zijn ook bij ons in goede handen.
Daarom kies je voor een ligplaats bij Jachthaven Kortenhoef:
Grote hoofdsteigers
Brede zijsteigers voor elke ligplaats
Goede hygiënische sanitaire voorzieningen
Individueel stroompunt
Drinkwatertappunten
Bagagewagens
Voldoende afgesloten parkeergelegenheid
Duurzaamheidsprogramma "Groene Wimpel"
Informatieborden
Vraag direct een ligplaats aan
EEN GEZELLIGE PLEK WAAR JIJ JE THUIS VOELT
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Vraag of opmerking*

Je bericht is verzonden!

Bedankt dat je contact met ons opneemt. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contactgegevens
Moleneind 2A
1241 NE Kortenhoef
IBAN-Rek. nr. : NL80RABO0398216983
BIC: RABONL2U
K.v.K. : 32048149
B.T.W. : NL0097.39.178.B01