Wijdemerensloep

Type
Wijdemerensloep
Aantal personen
Maximaal 25 personen
Vaarbewijs
Enkel te reserveren incl. schipper
Buiskap
Aanwezig
Extra's
Veel comfort, geluidsinstallatie, 300L koelkast,
Ma. t/m Vr.
Za.-Zo. en Feestdagen
Dag
€825,00
€895,00
Ochtend
€525,00
€525,00
Middag
€575,00
€575,00
Varen met een luxe 25 persoons sloep waarmee je een unieke dag kunt beleven met collega’s, zakenrelaties, familie en/of vrienden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken over een 10 meter lange sloep die geschikt is voor 25 personen. Tijdens de boottocht laten wij je de mooiste plekjes van ons gebied zien. Zo word je, afhankelijk van de duur van de boottocht, rondgevaren over de Vecht, de Kortenhoefse- en Loosdrechtse Plassen.
Er zijn verschillende opties voor catering aan boord: denk aan luxe borrelplateaus, een verzorgde lunch en uiteraard kunnen er ook dranken aan boord gezet worden om er een onbezorgde dag van te maken. Natuurlijk kun je ook eigen gerechten, drankjes en toebehoren mee aan boord nemen.

Onder begeleiding van een ervaren schipper hoef je alleen maar te genieten van al het natuurschoon. De sloep kan gebruikt worden voor verschillende activiteiten en feesten. Hierbij kun je denken aan het vieren van bedrijfsfeesten, trouwerijen, vrijgezellenfeesten, kinderpartijtjes, familiedagen, groepsuitjes en zakelijke afspraken.

Wij verzorgen ook andere activiteiten in combinatie met het varen, denk hierbij aan een bezoek brengen aan een authentieke kaasboerderij of afsluiten met een compleet verzorgde OFYR barbecue experience op het evenemententerrein van Jachthaven Kortenhoef. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

De Wijdemerensloep
In deze sloep geniet je veilig en onbezorgd van een dag op het water. De sloep kan op verzoek worden voorzien van een vast zonnedek en beschikt over een grote uitklapbare loungetafel. Dit maakt de boot geschikt voor zowel kleine als grotere groepen. Verder is de boot voorzien van een aantal luxe extra’s zoals een geluidsinstallatie, een koelbox van ruim 300L, sfeerverlichting binnen in de kuip, een luxe kussenset en alle veiligheidsvoorzieningen welke nodig zijn aan boord.

Daarom kies je voor Jachthaven Kortenhoef:
Tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren
7 dagen per week open en bereikbaar
Comfortabel en luxe
Veel zitcomfort
Service van begin tot eind
Catering mogelijk
Sanitaire voorzieningen op het terrein van Jachthaven Kortenhoef
Gratis parkeergelegenheid langs de N201
Incl. ervaren en gezellige schipper