Wijdemeren Sloep
Type
WIjdemeren Sloep
Aantal personen
Max 35 pers.
Vaarbewijs
Enkel incl. schipper
Buiskap
Aanwezig
Extra's
Veel comfort, geluidsinstallatie, 300 L koelkast,
Ma. t/m Vr.
Za.-Zo. en Feestdagen
Dag
€800,00
€850,00
Dag + avond
€1000,00
€1100,00
Ochtend
€500,00
€500,00
Middag
€500,00
€500,00
Avond
€400,00
€400,00
Per uur
€150,00
€150,00
Varen met een luxe 35 pers. sloep waarmee u een unieke dag kunt beleven met collega’s, zakenrelaties, familie en/of vrienden?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken over een 10m lange sloep die geschikt is voor 35 personen. Tijdens de boottocht laten wij u de mooiste plekjes van ons gebied zien. Zo zullen wij u, afhankelijk van de duur van de boottocht, rondvaren over de Vecht, de Kortenhoefse- en Loosdrechtse Plassen.
Naast de boottocht kunnen wij ook lunches, diners en dranken voor u verzorgen om er een onbezorgde dag van te maken.
Natuurlijk kunt u ook uw eigen gerechten, drankjes en toebehoren mee aan boord nemen.
Onder leiding van een ervaren schipper hoeft u alleen maar te genieten van al het natuurschoon en uw gezelschap in deze zeer luxe sloep. De sloep kan gebruikt worden voor verschillende activiteiten en feesten. Hierbij kunt u denken aan het vieren van bedrijfsfeesten, trouwerijen, vrijgezellenfeesten, kinderpartijtjes, familiedagen, groepsuitjes en zakelijke afspraken. Voor rondvaartarrangementen (klik hier).

Wij verzorgen ook andere activiteiten in combinatie met het varen. Zo kunt u Solextochten maken, vergaderen op unieke locaties, een bezoek brengen aan een authentieke kaasboerderij en verzorgen wij complete barbecues op een van de eilanden.

” Kortom een dag die u nooit meer zult vergeten! “

De Wijdemeren sloep
In deze sloep geniet u veilig en onbezorgd van een dag op het water. De sloep kan op verzoek worden voorzien van een vast zonnedek en beschikt over een grote uitklapbare loungetafel. Dit maakt de boot geschikt voor zowel kleine als grotere groepen. Verder is de boot voorzien van een aantal luxe extra’s zoals een geluidsinstallatie, een koelbox van ruim 300 L, sfeerverlichting binnen in de kuip, een luxe kussenset en alle veiligheidsvoorzieningen welke nodig zijn aan boord.

Daarom kiest u voor Jachthaven Kortenhoef…
Kosteloos annuleren
7 dagen p.w. bereikbaar
Comfortabel en luxe
Veel zitcomfort
Service van begin tot eind
Catering mogelijk
Uitgebreide uitleg en vaarroutes
Gratis parkeergelegenheid
Incl. schipper
U huurt de Wijdemeren sloep al vanaf € 800,00 p.d.