Voorzieningen

Naast alle rust, ruimte en gezelligheid die de jachthavens van Jachthaven Kortenhoef bieden zijn er ook diverse gratis en betaalde voorzieningen aanwezig om het verblijf van jou en je boot zo aangenaam mogelijk maken.
Parkeren:
Er zijn uitstekende parkeervoorzieningen op het parkeerterrein. Het terrein is afgesloten door een slagboom waar je middels een eigen magneetsleutel/pas toegang tot de haven kunt krijgen. Verder is er een fietsenstalling waar fietsen/brommers droog gestald kunnen worden en hebben wij diverse oplaadpunten om elektrische fietsen en elektrische scooters op te laden.
Sanitair:
De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend te noemen. Zo zijn er gescheiden dames- en herentoiletten en gescheiden dames- en herendouches aanwezig. De natte en droge ruimtes worden meerdere malen per week schoongemaakt.
Kranen:
De jachthaven beschikt over een botenkraan welke boten tot 10 ton uit het water kan hijsen. Verder is er een speciale afspuitplaat aanwezig om de onderwaterschepen af te spuiten en te wassen. Je kunt bij ons terecht voor het te water laten of het op de trailer zetten van jouw boot.
Watertappunten:
Op beide jachthavens is een speciale watertankplaats aanwezig waar je kunt aanleggen om de boot bij te vullen met water. Je hoeft dus nooit lang te wachten om de boot van water te voorzien.
Stroom:
Al onze boxen zijn voorzien van een grote hoofdsteiger met brede zijsteigers, daarbij heeft elke box zijn eigen stroompunt.
Horeca:
Naast Jachthaven Kortenhoef is Restaurant “Docks Fish & Grill” gelegen, dit zeer sfeervolle en gezellige restaurant is het gehele jaar geopend voor zowel lunch als diner. Verder zijn er in de omgeving Loosdrecht, Loenen a/d Vecht en Kortenhoef meerdere restaurants, supermarkten, bakkers en dorpscentra’s aanwezig, die allen op nog geen 3 kilometer afstand van onze jachthavens liggen.
Barbecue:
Op een van de twee jachthavens is een dubbele barbecue aanwezig, waar alle ligplaatshouders gratis gebruik van kunnen maken. Let wel op dat alles weer netjes achter gelaten dient te worden.
Kinderen:
Voor de kinderen is er een mooi groot grasveld waar zij kunnen voetballen en/of andere activiteiten kunnen houden.
Natuur:
Jachthaven Kortenhoef ligt middenin een prachtig natuurgebied waar je als ligplaatshouder in alle rust en stilte kunt genieten van de diverse flora en fauna. Je zult zien dat er regelmatig speciale vogel- en diersoorten de jachthavens komen bezoeken en dus vragen wij iedereen die gebruik maakt van onze jachthavens om deze prachtige natuurschoon te houden, dit geldt dus ook voor de Wijde Blik, het Wijde Gat en Loosdrechtse Plassen.
Afvalcontainers:
Op beide jachthavens zijn twee vuilcontainers aanwezig waar je klein afval in kunt deponeren (dus geen matrassen, stoelen e.d.). Verder zijn er op de haven ook diverse afvalbakken aanwezig zodat wij met z’n allen de jachthaven en natuur schoon kunnen houden.
Wi-Fi:
Op een van de twee jachthaven is gratis Wi-Fi aanwezig. Er kan gebruik worden gemaakt van het gastnetwerk.