Boten inkoop Jachthaven Kortenhoef
Bent u van plan om uw boot te verkopen maar weet u niet hoe of heeft u geen zin in kopers, bezichtigingen en al dan niet meer?
Verkoop uw boot via Jachthaven Kortenhoef. Wij kunnen u helpen bij de verkoop van uw boot op twee manieren.
Wij kopen de boot direct van uw in
Wij nemen de boot in bemiddeling
Bij de inkoop van uw boot zullen wij uw boot bekijken en geven daarbij een waarde oordeel.
Gaat u hiermee akkoord dan nemen wij de boot direct van uw over waarna wij u het waardebedrag overmaken.
Bij bemiddeling maken wij de boot gehele verkoop klaar. Wij maken de boot schoon, controleren de boot op technische aspecten en voeren een motorservicebeurt uit. Deze kosten zijn voor rekening van de huidige eigenaar. Vervolgens bespreken wij met u het verkoopbedrag waarover u 8% a 10% commissie over betaald aan Jachthaven Kortenhoef. Wij plaatsen de boot al dan niet in de showroom maken foto’s en plaatsen de boot op onze diverse nationale en internationale verkoopkanalen.
Door onze jaren lange ervaring, onze goede naam en betrouwbaarheid is de kans groot dat uw boot snel verkocht wordt. De gehele afhandeling nemen wij u uit handen waardoor u gemakkelijk en snel uw boot kunt verkopen.
Verkopen wij alle boten?
Nee, wij kijken per boot of deze geschikt is voor de verkoop. Wij richten ons vooral op mooi gebruikte sloepen, motorjachten, consoleboten en speedboten. Hierbij kijken wij naar;
De staat van de boot
De geschiedenis van de boot
De verkoopbaarheid
Wij geven u altijd eerlijk advies en beloven u geen gouden bergen.
Het doel is om aan beide kanten, zowel bij de kopende als de verkopende partij een goed gevoel en een mooie ervaring achter te laten.