Bootverhuur
Wilt u een boot of sloep huren in Loosdrecht en omgeving? Bij Boot- en Solexverhuur Jachthaven Kortenhoef staan wij klaar om u een heerlijke dag op het water te bezorgen met een van onze sloepen, motorboten, roeiboten, waterfietsen of kano’s. Wij zijn zeer centraal gelegen en daarom bent u bij ons binnen een zucht op de Vecht, de Kortenhoefse- en Loosdrechtse Plassen.

De prachtige locatie, de goed onderhouden boten en de gezellige sfeer zorgen ervoor dat het een dag gaat worden om niet snel te vergeten.
Al onze ligplaatsen zijn gelegen in een mooi natuurgebied met vele gras- en groenstroken. De jachthavens zijn prachtig onderhouden en bieden u alle voorzieningen die nodig zijn om optimaal te genieten van uw boot en uw ligplaats.
Verder bieden wij alles wat nodig is om er een onbezorgde dag van te maken. Zo zijn er zwemvesten en droogcontainers aanwezig, is er de mogelijkheid tot catering, krijgt u persoonlijke instructies voordat u met de boot vertrekt, liggen er prachtige vaarroutes klaar,krijgt u bij het huren van een sloep een informatiemap mee en nog veel meer.

Ook voor evenementen, bedrijfsuitjes, vergaderingen, feesten en partijen bent u bij ons aan het juiste adres.

Samen met u kunnen wij er voor zorgen dat u en uw gezelschap een onvergetelijke dag zullen beleven in de prachtige Gooi & Vechtstreek.