Bootverhuur

Wil je een boot of sloep huren in Loosdrecht en omgeving? Bij Boot- en Solexverhuur Jachthaven Kortenhoef staan wij klaar om je een heerlijke dag op het water te bezorgen met een van onze sloepen, motorboten, sups of kano’s. Wij zijn zeer centraal gelegen en daarom ben je bij ons binnen een zucht op de Vecht, de Kortenhoefse- en Loosdrechtse Plassen.

De prachtige locatie, de goed onderhouden boten en de gezellige sfeer zorgen ervoor dat het een dag gaat worden om niet snel te vergeten. Al onze ligplaatsen zijn gelegen in een mooi natuurgebied met vele gras- en groenstroken. De jachthavens zijn prachtig onderhouden en bieden je alle voorzieningen die nodig zijn om optimaal te genieten van je boot en je ligplaats.
Verder bieden wij alles wat nodig is om er een onbezorgde dag van te maken. Zo zijn er zwemvesten en droogcontainers aanwezig, is er de mogelijkheid tot catering, krijg je persoonlijke instructies voordat je met de boot vertrekt, liggen er prachtige vaarroutes klaar,krijg je bij het huren van een sloep een informatiemap mee en nog veel meer.

Ook voor feesten en partijen ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met jou kunnen wij er voor zorgen dat jij en je gasten een onvergetelijke dag zullen beleven in de prachtige Gooi & Vechtstreek.