Sloepen

Varen met een luxe 35 pers. sloep waarmee u een unieke dag kunt beleven met collega’s, zakenrelaties, familie en/of vrienden? ...
lees meer direct reserveren
Varen met een luxe 20 pers. sloep waarmee u een unieke dag kunt beleven met collega’s, zakenrelaties, familie en/of vrienden? Huur dan nu onz ...
lees meer direct reserveren
Varen in een comfortabele 16 pers. sloep ?  Huur dan nu onze Allure 26 sloep! ...
lees meer direct reserveren
Varen in een luxe dieselsloep? Kom dan langs voor het huren van de AW 22 sloep! Deze sloep is zoals van oud ...
lees meer direct reserveren
Wilt u zelf eens kapitein zijn van uw eigen sloep? Dan kunt u bij ons de Allure 21 sloep huren! Deze sloepe ...
lees meer direct reserveren
Wilt u varen in een stoere en trendy sloep? Dan is de Alu 20 sloep iets voor u! Met deze sloepen bent u, door de stoere uitstraling, uniek op h ...
lees meer direct reserveren

Wilt u een boot of sloep huren in Loosdrecht en omstreken? Dan bent u bij Jachthaven Kortenhoef aan het goede adres! Trek erop uit samen met uw familie, vrienden of collega’s in een luxe sloep en ervaar de eeuwige rust rond Loosdrecht en op de Loosdrechtse plassen.

Jachthaven Kortenhoef heeft zes verschillende sloepen ter beschikking om te verhuren. De boten variëren van grootte en zijn geschikt om mee te varen van 6 tot 35 personen. Elke sloep is voorzien van alle luxe om de Loosdrechtse-, Kortenhoefste- en Vechtplassen te verkennen. Denk hierbij aan veel zitcomfort, stabiliteit en veel binnenruimte.

Wilt u een sloep huren zonder vaarbewijs? Dat is mogelijk!. Alle sloepen zijn te bevaren zonder vaarbewijs met uitzondering van Wijdemeren sloep (35 personen). Minimale leeftijd voor het besturen van een sloep bedraagt wel 21 jaar.

Heeft u geen zin om zelf te schipperen? Dan kunt u bij alle sloepen altijd een ervaren schipper inhuren die u de wijde omgeving zal laten zien.

Bij aanvang van de gehuurde sloep ontvangt u van ons alle instructies om veilig weg te varen en krijgt u van ons een handige sloepenmap mee met alle informatie over het gebied Loosdrecht. In deze map is meer informatie te vinden over alle aangrenzende restaurants, bezienswaardigheden en de vaarregels die van toepassing zijn op de plassen.

Via de bovenstaande knoppen ‘Direct reserveren’ kunt u direct uw sloep online reserveren. De sloepen zijn te huren voor elke dag in de week en op elk gewenst tijdstip. Zo kunt u op elk moment en op elke dag optimaal genieten van de Loosdrechtse plassen. De huurprijs van de sloep is inclusief de brandstof- en schoonmaakkosten.

Tot twee dagen van te voren kunt u uw sloep altijd kosteloos annuleren. Bent u niet zeker van het weersomstandigheden dan kunt u altijd contact met ons opnemen. In overleg met Jachthaven Kortenhoef, kunt u de reservering dan verplaatsen of annuleren tot op de dag zelf.

Bij Jachthaven Kortenhoef huurt u een sloep met veel voordelen:

  • Kosteloos annuleren
  • 7 dagen p.w. bereikbaar
  • Comfortabel en luxe
  • Veel zitcomfort
  • Service van begin tot eind
  • Catering mogelijk
  • Uitgebreide uitleg en vaarroutes
  • Gratis parkeergelegenheid