Boot huren in Amsterdam
Een gezellig dagje met familie, vrienden of collega’s op de planning staan? Een perfect uitje voor jullie is een boottocht maken over de Amsterdamse grachten. Heerlijk vanaf het water genieten van het uitzicht, want waar u ook kijkt; overal ziet u mooie grachtenpanden, bruggen en gebouwen. Een sloep huren of boot huren in Amsterdam is daarom zeker een aanrader!
Geniet van Amsterdam vanaf de grachten
Amsterdam staat bekend als één van de mooiste steden van de wereld en is uniek om zijn grachten, gezellige restaurants, verschillende volksbuurten en prachtige panden. Amsterdam ervaren vanaf het water is een ervaring welke u nog lang bij zal blijven, zowel voor zakelijk varen als varen met familie of vrienden.

Met onze services boot huren Amsterdam en sloep huren Amsterdam bent u verzekerd van een geweldige dagje Amsterdam. U gaat aan boord van onze karakteristieke houten 8 meter sloep waarmee u samen met één van onze gezellige schippers een tocht gaat maken door de grachten van Amsterdam en/of het IJ. Er passen maximaal 25 personen in onze karakteristieke houten sloep. De open sloep is voorzien van comfortabele zit- en rugkussens, een tafel en buiskap.

Aan boord kunnen wij de nodige catering verzorgen met onder andere lunches, high tea’s, luxe hapjes en/of lekker knabbelgarnituur. Bij ons kunt u rekenen op een compleet aanbod waarbij alles goed geregeld is. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen eten en drinken mee aan boord te nemen.
Jaarlijks vindt in Amsterdam ook het Amsterdam Light Festival plaats. Tijdens dit evenement zijn de grachten versierd met kunstwerken van lichtjes, een prachtig gezicht. Dit is zeker een aanrader als u in december/januari een uitje wilt plannen. Houd er wel rekening mee dat een boot huren in Amsterdam of sloep huren in Amsterdam tijdens deze periode wat lastiger kan zijn vanwege de enorme vraag.
Prijzen voor een sloep huren in Amsterdam
De prijzen voor het huren van een boot of sloep in Amsterdam is afhankelijk van het aantal uur dat jullie groep wilt varen. Omdat de grachten nogal druk zijn en het af en toe wat chaotisch is, verhuren wij de boot altijd inclusief schipper. Deze ervaren schipper laat u alle mooie plekjes van de Amsterdam grachten zien.

Per uur € 150,00 incl. schipper
2 uur varen € 300,00 incl. schipper
3 uur varen € 425,00 incl. schipper
4 uur varen € 550,00 incl. schipper
6 uur varen € 750,00 incl. schipper
8 uur varen € 900,00 incl. schipper
Sloepverhuur Amsterdam bij Jachthaven Kortenhoef
Ziet u het wel zitten om een dagje op het water te genieten van al het moois dat Amsterdam biedt? De sloep huren of bootje huren kunt u bij ons doen door een mail te sturen naar reserveringen@jachthavenkortenhoef.nl. Vermeldt in deze mail uw naam, adresgegevens en telefoonnummer. Wij nemen dan direct contact met u op!