Ligplaatsen Loosdrecht

Ligplaatsen in Loosdrecht

Bent u op zoek naar een ligplaats voor uw boot in de buurt van de Loosdrechtse plassen? Wij beschikken over diverse ligplaatsen in de omgeving Loosdrecht die uiteenlopen van 3 m tot 13 m. De ligplaatsen bevinden zich in een prachtige en rustige omgeving en zijn uitsluitend op jaarbasis te huur. Alle ligplaatsen zijn ruime boxen en voorzien van stevige hoofd- en zijsteigers met stroomaansluiting.

Naast de ligplaatsen buiten, hebben wij ook diverse overdekte ligplaatsen tot onze beschikking die vooral voor onderhoudsgevoelige schepen met veel hout een uitstekende bescherming bieden tegen weersinvloeden als regen, wind en schadelijk UV-licht. Alle overdekte ligplaatsen zijn ook voorzien van een eigen stroompunt.

Extra service
Als extra service zit er bij uw ligplaats ook een sleutel van de slagboom zodat u uw auto netjes op het terrein kunt parkeren. Gedurende de wintermaanden hoeft u niet weg te gaan bij ons.
Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om u boot gedurende de wintermaanden op de kant, in de loods of in een van de overdekte ligplaatsen te stallen en bieden daarbij de nodige service en diensten aan.

Voor meer informatie over winterstalling (klik hier…)

Daarom kiest u voor een ligplaats bij Jachthaven Kortenhoef…

Check-icon Grote hoofdsteigers

Check-icon Brede zijsteigers voor elke ligplaats

Check-icon Goede hygiënische sanitaire voorzieningen

Check-icon Mogelijkheid tot het hebben van stroompunten

Check-icon Drinkwatertappunten

Check-icon Bagagewagens

Check-icon Voldoende afgesloten parkeergelegenheid

 Check-iconDuurzaamheidsprogramma “Blauwe Vlag”

Check-icon Informatieborden

Check-icon En misschien wel het belangrijkste punt, een gezellige entourage waar u zich thuis voelt!!