INFORMATIE

Geen vaarbewijs nodig!
Voor het huren van een van onze motorboten en/of sloepen is GEEN vaarbewijs vereist. Je bent dus voor een ochtend, middag, dag of avond kapitein van jouw eigen schip.

Je hebt geen aantoonbare vaarervaring nodig voor het huren van een van onze motorboten of sloepen. Het team zal je ter plaatse instructies geven over de betreffende boot, tevens vind je instructie video’s per type boot op onze YouTube pagina.

GO CHECK IT OUT!

Na het doornemen van de vaarroute begeleidt een van onze medewerkers je naar de motorboot of sloep. Wanneer je een sloep hebt gehuurd zal er samen met jou een ‘schadecheck’ worden gedaan. Zo weet je in welke staat de boot verkeerd op het moment dat je gaat varen en kunnen er bij terugkomst geen misverstanden ontstaan.

Vervolgens ga je aan boord. Wanneer je weinig tot geen ervaring hebt met varen, zal een van onze medewerkers een stukje met je meevaren en uitgebreide instructies geven.

Mocht je een van onze grote sloepen willen boeken, dan zorgen wij voor een ervaren en gezellige schipper. Ook wanneer je zelf niet wilt varen kan je een van onze schippers huren voor een zorgeloze dag!