INFORMATIE

Mooi weer garantie
Bij slecht weer kan je kosteloos annuleren mits je dit 48 uur voorafgaand aan de huurperiode aangeeft. Mochten de weersomstandigheden onzeker zijn, neem dan uiterlijk twee dagen voor je reservering contact met ons op. In overleg met het team, kan je de reservering verplaatsen of geannuleerd worden tot op de dag zelf.

Annuleren of wijzigen kan ENKEL per mail aan ons worden doorgegeven, voor advies mag je ons natuurlijk wel telefonisch benaderen!

Wanneer sloepen, motorboten, kano's en solexen niet worden opgehaald, zonder dat er contact met ons is geweest, zijn de kosten voor eigen rekening.

Laat je niet bang maken door de weersvoorspellingen. Deze hebben het vaak niet bij het juiste eind of kunnen niet duidelijk weergeven wat het lokale weer doet. Neem dan ook altijd contact op met een van onze medewerkers en laat je goed informeren over het weer. Wij hebben ervaring in het lezen van weerberichten en zijn op de hoogte van de lokale weersverwachting.

“Als wij bij bepaalde weersomstandigheden niet in een boot zouden stappen, laten wij onze klanten dat ook niet doen!”

Jachthaven Kortenhoef denkt dan ook altijd met je mee over een aangepast programma, het verplaatsen van de boeking of het annuleren van de boeking.