INFORMATIE

Brandstof
Wanneer je bij Jachthaven Kortenhoef een boot huurt is dit altijd incl. brandstof. Je krijgt bij aankomst dus een vol getankte sloep of motorboot mee en kunt deze na het varen zonder te tanken weer inleveren.
Schoonmaakkosten
Al onze boten zien er als nieuw uit en zijn goed onderhouden. Wij vinden het belangrijk dat je het gevoel hebt dat je in je eigen sloep, motorboot, roeiboot, waterfiets of kano vaart. Alle schoonmaakkosten zijn dan ook in de huurprijzen verwerkt. Er komen naderhand dan ook geen kosten bij. Echter, mocht de boot onacceptabel vuil worden teruggebracht dan behoudt Jachthaven Kortenhoef zich het recht voor een deel van de borg in te houden.
Huisdieren
Het mee aan boord nemen van huisdieren is niet toegestaan.
Kinderen aan boord
Varen met kinderen is een leuke en gezellige ervaring. Vaak zijn ouders ongerust over de veiligheid en/of kinderen het wel zo lang uithouden op het water. Wij kunnen je garanderen dat kinderen varen, zwemmen en spelen op en rondom het water als iets geweldigs zien. De vele eilanden, natuur en dieren in de omgeving, het zwemmen in heerlijk schoon water en het kabbelen over het water zorgt er voor dat kinderen zich geen moment vervelen. Om het spannender te maken kan je natuurlijk altijd een band, drijvend bootje o.i.d. meenemen en deze achter de boot hangen. Vraag hierbij wel om instructies bij een van onze medewerkers.

Voor de veiligheid zijn er goedgekeurde zwemvesten te huur in alle maten, dus ook voor de opa’s en oma’s. Je krijgt voorafgaand aan het varen instructies en onze jongens varen je de haven uit om je veilig op pad te sturen. Je weet dan ook precies wat je moet doen in een noodsituatie.
Inrichting
Onze sloepen zijn voorzien van een luxe kussenset en tafel en bieden genoeg opbergruimte voor je bagage en/of versnaperingen. Tevens is er, bij de meeste van onze sloepen, een zwemtrap en een buiskap t.b.v. zon en regen aanwezig. Onze Console 15 en Yamarin Deluxe motorboten zijn eveneens voorzien van comfortabele zitkussens.
Catering aan boord
Er zijn verschillende opties voor catering aan boord: denk aan luxe borrelplateaus, een verzorgde lunch en uiteraard kunnen er ook dranken aan boord gezet worden om er een onbezorgde dag van te maken. Natuurlijk kun je ook eigen gerechten, drankjes en toebehoren mee aan boord nemen.

Wij verzorgen ook andere activiteiten in combinatie met het varen, denk hierbij aan een bezoek brengen aan een authentieke kaasboerderij of afsluiten met een compleet verzorgde OFYR barbecue experience op het evenemententerrein van Jachthaven Kortenhoef. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!