Vergaderen

 • Algemeen
 • Prijzen
 • Ligging
 • Zalen
 • Catering
 • Reviews

Jachthaven Kortenhoef beschikt over een prachtige vergaderlocatie waar u uitzicht heeft over een goed onderhouden jachthaven midden in een natuurgebied. De ruimte is uitgerust met audiovisuele apparatuur en alle vergaderbenodigdheden. Een perfecte locatie voor uw meeting, event, bedrijfsborrel, training of presentatie.

De vergaderlocatie biedt ruimte tot max. 30 personen. De vergaderruimte is stijlvol ingericht met design meubels en straalt een huiselijke sfeer uit. Tevens beschikt de vergaderruimte over een eigen keuken en sanitaire voorzieningen en treft u de modernste technieken aan, zoals een 55 inch LED smart TV, geluidplan, en internet (gratis WI-FI). Het uitzicht op de jachthaven zal voor een prettige en rustgevende werksfeer zorgen.

Wij zijn zeer centraal gelegen tussen de drie grote steden Amsterdam, Amersfoort en Utrecht, op een steenworp afstand van de A2 en A27. De combinatie van persoonlijke aandacht, flexibiliteit, vriendelijke verzorging en gratis parkeergelegenheid maakt onze jachthaven de ideale locatie voor uw vergadering, brainstormsessie, meeting of presentatie.

Overnachtingsfaciliteiten
Jachthaven Kortenhoef beschikt zelf niet over overnachtingsfaciliteiten. Uiteraard verwijzen wij u graag door naar één van onze partners in de buurt.

Op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor uw vergadering, presentatie of brainstormsessie? Jachthaven Kortenhoef biedt een bijzondere en sfeervolle vergaderlocatie midden in een natuurgebied. Grenzend aan de prachtige Vecht, de Kortenhoefse- en Loosdrechtse Plassen maakt onze locatie tot een ware beleving.

Vergaderen is mogelijk van 2 tot 30 personen. Hierbij bieden wij u een keuze uit verschillende arrangementen:

Vergader-arrangement basic: – vanaf € 25,00 p.p.

 • Onbeperkt koffie & thee
 • Flesjes water
 • Roomboter koekjes
 • Stukjes nougat

Vergader-arrangement compleet: – vanaf € 40,00 p.p.

 • Onbeperkt koffie-thee en flesjes water
 • Frisdrank en jus d´orange in de pauze
 • Muffin of brownie van de warme bakker
 • Candybar
 • Zuurtjes & vergader mint

Alle genoemde bedragen zijn incl. zaalhuur.

Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW

Uw vergadering combineren met een prachtige boot-, Solex-, wandel of kanotocht? Bekijk onze uitgebreide vergaderarrangementen (klik hier…)

Andere wensen? Neem contact op met een van onze medewerkers voor een arrangement op maat.

Jachthaven Kortenhoef is centraal gelegen in de gemeente Wijdemeren en behoort tot een van de mooiste gebieden van ons land. De jachthaven ligt slechts 20 min van Amsterdam gesitueerd, dichtbij de randstad en het vliegveld, maar biedt toch een oase van rust.

Een prachtig riet gedekt havenkantoor, stijlvol, exclusief, rust, ruimte en een adembenemend uitzicht, zijn de kernwoorden die Jachthaven Kortenhoef omschrijven. De perfecte plek voor uw meeting, presentatie of brainstormsessie.

De waterrijke omgeving biedt de ideale mogelijkheid voor recreatie. Het vis- en zwemwater is er schoon en men vindt er uitzonderlijke flora en fauna. In en rondom de natuurgebieden kan men genieten van bijzondere plantengroei en een uniek vogelbestand. Langs de dijken rondom de plassen en de Vecht vindt men authentieke boerderijen, forten, kastelen en prachtige monumentale gebouwen.

Naast de vele recreatie mogelijkheden die wij bieden zijn er ook gezellige restaurants en hotels te vinden waardoor u ook meerdere dagen in de omgeving kunt verblijven.

Vergaderlocatie

Jachthaven Kortenhoef

Zaal U-vorm
Blok
Theater
Cabaret
Tarief zaalhuur
foto 1 (5) € 165,00 excl. BTW
Deze sfeervolle ruimte is geschikt voor max. 30 personen en kan per dagdeel of gehele dag worden gereserveerd.
– 4 uur
– 8 uur
Maximale capaciteit: 30 personen
Mogelijke opstellingen: U-vorm, Blok, Theater, Cabaret

Naast de vergaderarrangementen verzorgen wij ook ontvangsten, lunches en uitgebreide barbecues op ons buitenterrein. Voor meer informatie over ons cateringaanbod (klik hier…)