Vergaderen bij Jachthaven Kortenhoef
Jachthaven Kortenhoef beschikt over een prachtige vergaderlocatie waar u uitzicht heeft over een goed onderhouden jachthaven midden in een natuurgebied. De ruimte is uitgerust met audiovisuele apparatuur en alle vergaderbenodigdheden. Een perfecte locatie voor uw meeting, event, bedrijfsborrel, training of presentatie.

Wij zijn zeer centraal gelegen tussen de drie grote steden Amsterdam, Amersfoort en Utrecht, op een steenworp afstand van de A2 en A27. De combinatie van persoonlijke aandacht, flexibiliteit, vriendelijke verzorging en gratis parkeergelegenheid maakt onze jachthaven de ideale locatie voor uw vergadering, brainstormsessie, meeting of presentatie.
De vergaderlocatie biedt ruimte tot max. 30 personen. De vergaderruimte is stijlvol ingericht met design meubels en straalt een huiselijke sfeer uit. Tevens beschikt de vergaderruimte over een eigen keuken en sanitaire voorzieningen en treft u de modernste technieken aan, zoals een 55 inch LED smart TV, geluidplan, en internet (gratis WI-FI). Het uitzicht op de jachthaven zal voor een prettige en rustgevende werksfeer zorgen.