JACHTHAVEN KORTENHOEF BEDRIJFSEVENTS

Bedrijfsevent bij Jachthaven KortenhoefEr gaat weinig boven varen in het prachtige gebied waarin Jachthaven Kortenhoef zich bevindt. Bij aankomst worden de gasten ontvangen, aan boord van een luxe sloep zul je een prachtige tocht van vier uur varen over de Vecht en Kortenhoefse Plassen. Tijdens de vaartocht zal het je aan niets ontbreken, je kunt kiezen tussen een luxe lunch en/of borrel gekoeld mee aan boord altijd in combinatie met afsluitend een barbecue.

Het buitenterrein biedt veel mogelijkheden. Het terrein is ongedwongen, sfeervol en er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Met design overkappingen en passende aankleding zorgen wij ervoor dat een event aan niets zal ontbreken.

De barbecue is ideaal voor bedrijfs- en familiefeesten. Het eventterrein is altijd privé en wordt dus niet gedeeld met andere gasten. Op deze manier is jouw event ongedwongen en intiem. Afhankelijk van de weersomstandigheden en bezetting wordt het event zo ingericht dat het bijna altijd door kan gaan. Het naastgelegen restaurant Docks Fish & Grill ligt direct aan het evenementen terrein en wordt zo nodig gecombineerd tijdens het event. De barbecue gerechten worden bereid door live-cooking op OFYR barbecues. Het prachtige uitzicht over de natuurlijk ingerichte haven krijgt u erbij cadeau en maakt de ervaring compleet.

Bij een goed georganiseerde gelegenheid horen natuurlijk ook passende drankjes.

* Een drankarrangement zal berekend worden door middel van nacalculatie.