Bedrijfsuitje bij Jachthaven KortenhoefJachthaven Kortenhoef is centraal gelegen in de prachtige Gooi- en Vechtstreek en is makkelijk bereikbaar.
Onze unieke locatie direct aan het water zorgt voor een gezellige ambiance waar elk type bedrijfsaangelegenheid bij past.

Onze mogelijkheden voor je bedrijfsevent zijn bijzonder uitgebreid. Rondvaarten, Solextochten, barbecues, teambuilding, workshops, overnachtingen, vergaderingen, bedrijfsfeesten, werkelijk alles kan georganiseerd worden van begin tot eind.

Jachthaven Kortenhoef denkt graag met mee over de invulling van het evenement.

Daarom zullen wij samen met jou een programma samenstellen dat door jou en je gasten niet snel vergeten zal worden.

“Jachthaven Kortenhoef is het adres voor het perfecte bedrijfsuitje of event”

Wij nodigen je graag uit om alle mogelijkheden te bespreken.

Een prachtig riet gedekt havenkantoor, stijlvol, exclusief, rust, ruimte en een adembenemend uitzicht, zijn de kernwoorden die Jachthaven Kortenhoef omschrijven. De perfecte plek voor jouw meeting, presentatie of brainstormsessie.

De waterrijke omgeving biedt de ideale mogelijkheid voor recreatie. Het vis- en zwemwater is er schoon en men vindt er uitzonderlijke flora en fauna. In en rondom de natuurgebieden kan men genieten van bijzondere plantengroei en een uniek vogelbestand. Langs de dijken rondom de plassen en de Vecht vindt men authentieke boerderijen, forten, kastelen en prachtige monumentale gebouwen.

Naast de vele recreatie mogelijkheden die wij bieden zijn er ook gezellige restaurants en hotels te vinden waardoor je ook meerdere dagen in de omgeving kunt verblijven.