Particulier sloep abonnement
Het particulier sloep abonnement is voor iedereen die op een bijzondere manier er even tussen uit wilt vrienden of familie. Ook als u even lekker uit wilt waaien op de plas kan dat het gehele vaarseizoen tegen een gereduceerd tarief.

Met het particuliere abonnement kunt u onbeperkt een sloep huren die maximaal 8 personen dragen. Dat zijn de Allure 21 sloep & de Alu 20 sloep.

Prijs particulier sloep abonnement €1750,-

Wat houdt het particuliere abonnement in:
Onbeperkt varen met vrienden of familie
Met het particuliere abonnement kunt u sloepen huren die maximaal 8 personen dragen. Dat zijn de Alu 20 en Allure 21 sloep
Onze sloepen zijn eenvoudig te bevaren zonder vaarbewijs. Natuurlijk krijgt u een uitgebreide uitleg van de boot als dat gewenst is
Onze sloepen zijn comfortabel, modern en ruim bemeten waardoor u een hele dag, ochtend of middag kunt genieten van de omgeving. De sloepen zijn eenvoudig te bedienen en voorzien van een zwemtrap zodat u een frisse duik kunt nemen.
Het sloep abonnement is geldig in het vaarseizoen van 2018, wat loopt vanaf 1 april tot 1 oktober.
Catering aan boord? Dit kunt u reserveren tot 2 dagen vooraf de huurperiode, dit kan telefonisch of via ons online reserveringen systeem. Op onze website staat een uitgebreide lijst met wat wij aanbieden.
Voor meer informatie over de strippenkaart neem dan contact met ons op!