Schooluitje
School is meer dan alleen leren. Plezier maken met je klasgenootjes en leraren is ook enorm belangrijk om een goede sfeer te creëren op school en daarbuiten. Ook als leraar heb je het soms zwaar te verduren en is het belangrijk om zo nu en dan te ontspannen met collega’s. Daarom heeft Jachthaven Kortenhoef een breed scala aan mogelijkheden om een fantastisch schooluitje te organiseren voor klassen, collega’s of complete scholen.

Wij beschikken over een grote verhuurvloot met sloepen, motorboten, roeiboten, waterfietsen en kano’s, waarmee diverse tochten over het water gemaakt kunnen worden. Deze tochten lopen uiteen van sportieve survivaltochten met de kano tot rustgevende tochten met de sloep. Natuurlijk kun je ook gewoon recreëren, zwemmen en plezier maken op een van de zeven prachtige eilanden, die zich op nog geen vijf minuten varen bevinden. Voor de personen die niet zo van water houden hebben wij tientallen Solexen, waarmee diverse prachtige routes gereden kunnen worden door het Gooi en Vechtgebied.
Al jarenlang komen leraren en scholieren van basisscholen, middelbare scholen en universiteiten naar Jachthaven Kortenhoef voor een heerlijk dagje uit!
Korting!
Alle scholen krijgen standaard 10% korting vanaf 25 personen. Wij nodigen je graag uit om alle diverse mogelijkheden te bespreken voor een perfect schooluitje.