Zakelijk sloepabonnement
Het zakelijk sloepabonnement is voor iedereen die op een bijzondere manier er even tussen uit wilt met relaties, zakelijke klanten en/of collega’s. Ook als je even lekker uit wilt waaien op de plas kan dat het gehele vaarseizoen tegen een gereduceerd tarief.

Met het bedrijfsabonnement kun je sloepen huren die tot maximaal 14 personen dragen. Dat zijn de Allure 26, AW 22, Allure 21 of Alu 20. Neem je collega’s of zakenpartners mee het water op. Het zakelijke abonnement is niet persoonsgebonden maar zakelijk gebonden, wat betekend dat iedereen van het bedrijf mag komen varen.

Prijs bedrijf sloep abonnement €3450,00,-

Wat houdt het precies in:
Door de weeks varen met collega’s en/of zakenrelaties.
Onze sloepen zijn eenvoudig te bevaren zonder vaarbewijs. Natuurlijk krijg je een uitgebreide uitleg van de boot indien gewenst
Onze sloepen zijn comfortabel, modern en ruim bemeten waardoor je een hele dag, ochtend of middag kunt genieten van de omgeving. De sloepen zijn eenvoudig te bedienen en voorzien van een zwemtrap zodat je een frisse duik kunt nemen
Het abonnement is geldig in het vaarseizoen wat loopt vanaf 1 april tot 1 oktober. Feestdagen uitgesloten.
Catering aan boord? Dit kun je reserveren tot 2 dagen vooraf de huurperiode, dit kan telefonisch of via ons online reserveringen systeem. Op onze website staat een uitgebreide lijst met wat wij aanbieden.
Voor meer informatie over het zakelijk sloepabonnement neem dan contact met ons op!