Zakelijk sloep abonnement
Het zakelijk sloep abonnement is voor iedereen die op een bijzondere manier er even tussen uit wil met relaties, zakelijke klanten en/of collega’s. Ook als u even lekker uit wilt waaien op de plas kan dat het gehele vaarseizoen tegen een gereduceerd tarief.

Met het bedrijfsabonnement kunt u sloepen huren die maximaal 14 personen dragen. Dat zijn de Allure 26, AW 22, Allure 21 en Alu 20. Neem uw collega’s of zakenpartners mee het water op. Het zakelijke abonnement is niet persoonsgebonden maar zakelijk gebonden, wat betekend dat iedereen van het bedrijf mag komen varen.

Bent u nieuwsgierig en wilt u graag meer informatie over een van de Sloep Abonnementen? Neem dan gerust contact op met ons.

Prijs bedrijf sloep abonnement €3000,-

Wat houdt het zakelijke abonnement in:
Onbeperkt door de weeks varen met collega’s en/of zakenrelaties.
Onze sloepen zijn eenvoudig te bevaren zonder vaarbewijs. Natuurlijk krijgt u een uitgebreide uitleg van de boot als dat gewenst is
Onze sloepen zijn comfortabel, modern en ruim bemeten waardoor u een hele dag, ochtend of middag kunt genieten van de omgeving. De sloepen zijn eenvoudig te bedienen en voorzien van een zwemtrap zodat u een frisse duik kunt nemen
Het sloep abonnement is geldig in het vaarseizoen van 2018, wat loopt vanaf 1 april tot 1 oktober.
Catering aan boord? Dit kunt u reserveren tot 2 dagen vooraf de huurperiode, dit kan telefonisch of via ons online reserveringen systeem. Op onze website staat een uitgebreide lijst met wat wij aanbieden.
Wist u dat wij ook beschikken over een moderne vergader ruimte met een huiselijke ambiance, uitkijkend over de haven? Wij bieden u de mogelijkheid om vergaderen en varen te combineren.

Voor meer informatie over het zakelijk sloep abonnement neem dan contact met ons op!