Teambuilding
Min. aantal pers
8
Max. aantal pers:
Op aanvraag
Arrangement
Koffie/thee - Lunch - Dranken - Opdrachten
Overige:
Minimaal 2 dagen vooraf reserveren
Prijs p.p vanaf:
€ 40,00
Een goede sfeer op de werkvloer, collega’s die elkaar vertrouwen en samenwerken zijn factoren die belangrijk zijn voor een goede werkprestatie. Het is daarom helemaal niet gek om te investeren in teambuilding events.

Programma van 4 uur
Bij aankomst zal een heerlijke lunch worden geserveerd op het terras. Tijdens de lunch zullen er teams worden gemaakt en de eerste opdracht zal worden uitgevoerd.

De teams nemen vervolgens plaats in verschillende kano’s waarna ze een robuuste kano tocht gaan maken. Tijdens de route zullen er verschillende opdrachten uitgevoerd moeten worden door de teams. Voor de begeleiding/jury zal er een sloep klaarliggen om de teams te begeleiden.

Na uitvoering van de opdrachten keren de teams terug in de Jachthaven. Vervolgens sprint ieder team naar de scheepsbel om deze te luiden waarna de eindtijd wordt stop gezet.

Nadat alle teams zijn uitgeput zal er op het terras een warm bittergarnituur worden geserveerd met daarbij de nodige dranken.

Optioneel
Sluit het teambuilding event af met een heerlijke barbecue! Ziet u het kanoën toch niet zo zitten en wilt u liever varen in verschillende sloepen of een Solextocht maken? Dat is geen enkel probleem! Neem voor vragen, ideeën of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op!