Fuikdag
Min. aantal pers
18
Max. aantal pers:
Op aanvraag
Arr. is incl.:
Koffie/thee - Hapjes - Drankjes - Sloep
Overige:
Minimaal 2 dagen vooraf reserveren
Prijs p.p:
€ 95,00
Uw eigen unieke bedrijfsevent organiseren op een toffe locatie? Dan is het ‘FUIKDAG’ event echt iets voor u! Een dag waar iedereen nog jaren over napraat!

Programma van 4 uur
Op het terras vindt de ontvangst plaats en zullen er verschillende food/drinkcorners voor jullie klaar staan.
Na het ontvangst gaan jullie aan boord van diverse comfortabele sloepen. Na instructies varen de gasten zelfstandig de haven uit in verschillende sloepen. Op een afgesproken tijd dienen alle boten aanwezig te zijn op een centraal punt op de Wijde Blik (Loosdrechtse plassen). Hier zal een toffe Fuik worden nagebootst met alle collega’s/gasten. Een ponton, met aan boord diverse koks, zullen de nodige food en drinks bereiden.

Na ongeveer een uur maakt iedereen een laatste ronde waarna zij terug keren in de jachthaven, waar een borrel voor jullie klaar staat om de Fuikdag af te sluiten!

Optioneel
Sluit de Fuikdag af met een heerlijke barbecue! Hier zullen verschillende foodcorners klaar staan. De corners zijn voorzien van diverse koks welke de gerechten ter plekke voor u bereiden. De gerechten zullen worden bereid op een Green Egg Barbecue. Benieuwd naar de mogelijkheden, vraag dan een offerte aan!